Ole Ivars og Cantarell var trekkplastrene til årets Dansegalla, og til tross for at Blåfrostfestivalen også gikk av stabelen i helga kom det rundt 600 mennesker for å se på de populære dansebandene.

Alltid til stede. Dansegallagenreal Bengt Slettmyr har nok fullstendig rett i at de to bandene på plakaten har veldig godt gehør hos sitt publikum. En av dem som er veldig begeistret for bandene er Harald Haukland. Han er et kjent syn langs veiene i sin mopedbil, og han er et minst like kjent syn på dansegulvet under de mange dansegallaene.

– Jeg har vært på alle dansegallaene her, forteller Haukland i det han svinger seg forbi på dansegulvet sammen med Elin Vikan. Haukland syns det er et fint miljø, og trives veldig godt på dansegulvet.

– Jeg liker veldig godt å danse, og Ole Ivars og Cantarell er flotte band, mener Haukland, som antakeligvis var blant de ivrigste danserne denne lørdagskvelden.

God stemning. Det var god stemning i idrettshallen på lørdag. Derfor syns Bengt Slettmyr det er litt synd at ikke flere tok turen til hallen.

– Det er litt synd at ikke flere har tatt seg turen for det er veldig god stemning og musikk, sa Slettmyr uttpå lørdagskvelden. På det meste har dansegallaen dratt i overkant av tusen mennesker, mens det lørdag var kun 600 som tok turen.

– Det er mye som skal klaffe for å få slike tall, forteller Slettmyr. Når dansegallaen arrangeres kommer an på når de ønskede artistene har tid, og i år ble dette på en tid med veldig mange gode arrangementer i hele regionen.