Feil om Joddski-konsert

Truls Andersen, Jørgen Nordeng og Håvard Jenssen, alias Truls Puls, Joddski og Jan Steigen er klar for konserter i Bodø 21. og 22. oktober.
Foto: Hanna-Lisa Skau

Truls Andersen, Jørgen Nordeng og Håvard Jenssen, alias Truls Puls, Joddski og Jan Steigen er klar for konserter i Bodø 21. og 22. oktober. Foto: Hanna-Lisa Skau Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Joddski spiller på Rock neste helg, ikke denne helga som vi opplyser i papiravisa.

DEL

Det er fredag 21. oktober og lørdag 22. oktober at Bodø-publikum får mulighet til å stifte bekjentskap med den nye trioen Truls Puls, Joddski og Jan Steigen - alias Truls Andersen, Jørgen Nordeng og Håvard Jensen.

To konserter

I papiravisa fredag opplyses det at konsertene er nå i helga, men det stemmer altså ikke.

- Fredag 21. oktober er det konsert for de over 20 år, mens det dagen etter er konsert uten aldersgrense, sier Knut Pedersen ved Rock til an.no

– Vi har kjent hverandre i alle år, og har jobbet sammen før også, forteller hiphop trioen.

Truls Puls skal være dj i konserten.

– Det er første gang vi prøver ut dette trioformatet skikkelig, sier Nordeng og Jenssen.

Enmannsorkester

De karakteriserer ankermann Truls som enmannsorkester, tredjesanger og ekstremt god på teknikk.

Dette er en del av en liten turne med blant annet låter fra Joddskis siste album “Bensin på bålet” som kom i sommer. Men det blir også Tungtvann-materiale og tidligere Joddski-låter.

Joddski med venner skal også spille Tromsø og Oslo.

Etterpå skal Joddski nordover igjen til Lofoten, Harstad og Alta. Og så skal de på en to ukers skoleturné i Finnmark i regi av Den kulturelle skolesekken.

Det er med andre ord travle dager for Joddski. Men etter denne høsten tar han et års pause for å gå igang med et nytt prosjekt utpå nyåret som han foreløpig ikke vil røpe noenm detaljer om.

Artikkeltags