Slipper tre artister: – Tidenes lineup

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Om snaue to måneder braker det løs i Melenci park i Fauske sentrum, og nå er det kjent hvilke artister som kommer til Familiegata.

– Jeg er veldig fornøyd med lineupen der også. Den vil treffe folk i alderen fra ti til 30 år. Nå jobber jeg med den siste artisten som skal fylle hele spekteret, sa festivalsjef Ørjan Strand til Avisa Nordland i slutten av mai.

At artistene vil treffe folk fra ti til 30 år var ingen underdrivelse. Nå er det kjent at både Unge Ferrari, Isak Shorty og Kevin Boine tar turen. Festivalsjefen er godt fornøyd med lineup.

– Vi er veldig glade over at disse kommer til årets Familiegata. Unge Ferrari er virkelig i vinden og noe barn og unge liker. Vi har jobbet en god stund med å få disse tre artistene landet, men nå er det i boks. Det er tidenes lineup i Familiegata, sier Strand.

Unge Ferrari, som egentlig heter Stig Joar Haugen, er en norsk sanger, rapper og låtskriver. Han debuterte med albumet «Til Mine Venner» i februar 2015, og siden har det ballet på seg. Unge Ferrari er kjent for å skape konsertopplevelser litt utenom det vanlige.

Isak Shorty, eller Isak Kvamme, som han heter, har bare så vidt begynt å slippe musikk. Rapperen fra Ålesund har gitt ut flere singler fra gutterommet som «Venna», «Vil ikke snakke med D» og «Vito», alle sluppet i 2017. I mars 2018 slapp han singelen «Gjenting», og den samme våren vant han Musikkprisen 2018.

Kevin Boine har over 30 millioner avspillinger på Spotify og en platinaselgende låt i repertoaret. Kanskje har du hørt hits som «Kom til Finnmark og «Drømmeland». I 2015 var Boine med i Norske Talenter, noe som fikk fart på karrieren. 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken