Bodø Bluesklubb arrangerer opptil flere blueskonserter rundt om i Bodø flere ganger i måneden. Lørdag 9. november hadde klubben invitert Vidar Busk og Daniel Eriksen til å spille konsert på Sinus. At både Eriksen og Busk har vært å spilt i Bodø flere ganger hindret ikke bluesfansen fra å møte opp og se mennene spille en gang til

Les mer om konserten i morgendagens AN!

Ca. 10 minutter etter at konserten egentlig skulle starte rusler Vidar Busk og Daniel Eriksen ut på scenen. Busk er har på seg en cowboyhatt trukket godt ned over øynene, Eriksen er blant annet ikledd en sixpencelue og solbriller. Allerede fra første gitarriff viser duoen at de er gitarister i verdensklasse.

Duoen veksler mellom å spille hver sine solopartier, og veksler også mellom å synge på de forskjellige låtene. Stemmene til Busk og Eriksen komplimenterer hverandre godt. Busk har en litt hesere og nedtonet stemme, mens Eriksen sitter med den litt kraftigere og rue stemmen.

Repetitivt

Busk og Eriksen spilte en god blanding med forskjellige blueslåter i en time, så tok de en halvtimes pause før de kom tilbake å spilte en time til. Det er ingen tvil om at både Busk og Eriksen gir alt, og at de er noen helt utrolige gitarister, men dessverre så blir det nok låtene litt for like hverandre og det hele blir litt for repetitivt etter en stund, men ingenting skal stå på deres ferdigheter som gitarister, og det er nok de fleste har kommet hit for å se.

Jo Morgan Hartvin