Stjernekamp-Beate til Bodø: – Scenen er en naturlig arena for meg

Beady Belle skal opptre på Sinus på onsdag.

Beady Belle skal opptre på Sinus på onsdag.

DEL

Beate S. Lech, også kjent som Beady Belle, var en av artistene som gjorde seg mest bemerket under forrige runde av Stjernekamp på NRK. Nå kommer hun til Bodø.

Beady Belle er en høyt anerkjent vokalist og artist, med et stort internasjonalt publikum, men også et stadig voksende norsk publikum. Hun bemerket seg under Stjernekamp ved å ta uredde valg.

- Vi elsker artister som våger og som setter musikken fremst! Stjernekamp ble en døråpner til det store publikumet i Norge, som nå endelig kan det få gleden av å oppleve hennes enorme musikalske kraft og fantastiske stemme. Beady Belle er nok først og fremst kjent fra sine egenproduserte utgivelser, der hun er frontvokalist, bandleder og skriver alt av musikk og tekst. Hun har turnért i store deler av verden siden tidlig 2000-tall, skriver Ad lib i en pressemelding.

Jazzklubben kan invitere til konsert med artisten på onsdag.

– Scenen er en naturlig arena for meg. Og det er en forlenget arm av det å skape musikk, sier Beady Belle.

– Jeg ønsker ikke at musikken skal stivne i én form, for så å bli gjentatt og gjentatt. Jeg vil at den skal utvikle seg og leve!

I liveopptredenen til Beady Belle er musikken åpnet opp, så det er rom for improvisasjon og lek. To Beady Belle konserter er aldri like.

– Jeg elsker å ta sjanser på scenen. Live-uttrykket er eksplosivt og rått, samtidig som det er nært og skjørt – og med grooven solid plantet i kjernen av det hele.
Artikkeltags

Kommentarer til denne saken