Hun er streamet mer enn 70 millioner ganger. Nå er hun klar for festivalen i Bodø

Populær: Julie Bergan er en av de heteste artistene i Norge for tiden. Hun kommer til Bodø til sommeren for å opptre under Opptur.

Populær: Julie Bergan er en av de heteste artistene i Norge for tiden. Hun kommer til Bodø til sommeren for å opptre under Opptur.

DEL

Atomvinter slipper nå tre nye artister til Opptur.

Festivalen har nå sikret seg Julie Bergan, Martin Jensen og SJUR. Særlig Julie Bergan er et hett navn for det gjengse publikum.

– Det funket veldig bra med rene DJ-sett i fjor men med Julie Bergan og Unge Ferrari får vi et live element som vi føler treffer litt bredere og appellerer til flere. Opptur ønsker å presentere det som skjer nå. Artister som har hits i dag. Det blir ispedd litt godt gammelt materiale, men i hovedsak snakker vi om artister som er på listene i dag og i morgen, sier Ørjan Strand i Atomvinter.

Julie Bergan er streamet mer enn 70 millioner ganger. Hun har headlinet VG-lista Topp 20 og varmet opp for Justin Bieber.

Martin Jensens videoer er sett 450 millioner ganger og han ligger på hitlistene i hele verden med «Solo Dance». SJUR spilte også på fjorårets festival, men skal vi tro arrangøren tåler han et gjensyn.

– Vi lærte mye i fjor. Vi tar med oss mange erfaringer og målet er å spikre sammen en fest som Bodø kan være stolt av. Vi gleder oss veldig til å begynne å slippe headlinere, sier Strand.

Og legger til:

– Vi er som enhver festival basert mye på hjelp fra frivillige. Om du kjenner et kall er det bare å ta kontakt.

Festivalen går av stabelen 28. og 29. juli.

Artikkeltags