Musikkfestuka med fest på torget. Slapp to band

Stor fanskare: Violet Road har holdt flere konserter i Bodø og har fått mange fans. Nå skal de sørge for god stemning på torget 6. august.

Stor fanskare: Violet Road har holdt flere konserter i Bodø og har fått mange fans. Nå skal de sørge for god stemning på torget 6. august.

DEL

Violet Road og Regnvær skal lage skikkelig fest på torget i Bodø under årets musikkfestuke.

Nordland Musikkfest-uke tar opp igjen tradisjonen med kveldskonsert på torget når årets festival skal arrangeres i august. Sist festivalen hadde konsert der var i 2012, og da var det den svenske superstjernen Veronica Maggio som sto på scenen.

Gleder seg

Årets artister skal lage en minst like bra fest. For Violet Road er en garantist for god stemning, og vårt eget Regnvær regnes som et av de mest talentfulle bandene i Bodø på lenge.

– Etter et hurramegrundt år i 2018 er vi i Violet Road superklare for å møte publikum på festivaler over hele landet i 2019. Vi gleder oss og kan nesten ikke vente, sier Halvard Rundberg i bandet.

Violet Road slapp sitt femte album «Lines Across Light» høsten 2018. Når de nå er klare for Nordland Musikkfestuke for første gang. I over 10 år har Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av flere radiohits.

– Violet Road er et band som alltid leverer og det blir fest og god stemning. De er definitivt bland de største nordnorske bandene. Jeg tror også det kan bli veldig fint med en konsert av denne typen på torget. Vi liker å bruke ulike arenaer og vi har tidligere holdt konserter utenfor biblioteket, i Solparken og i Breivika, sier direktør for musikkfestuka, Andre Wallann Larsen.

Talentfullt band

Regnvær debuterte våren 2017 med singelen «La mæ drøm» og høsten samme år ble den neste singelen «Høyere» sluppet. «Høyere» høstet en anbefaling av P3 Urørt-redaksjonen som sa «Det er en slags storhet i det, den klarer liksom å treffe noe fengende som sitter igjen.»

– Det er ekstra stas å kunne presentere band fra Bodø som er helt i startgropa på karrieren, sier Wallann Larsen

Konserten spilles tirsdag 6. august og starter klokka 20. Billettprisen er på 440 kroner og salget er allerede i gang.

Artikkeltags