Gå til sidens hovedinnhold

Kostbare kutt i Vebjørn Tandbergsvei

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er med stor skrekk at jeg har fått med meg de planlagte kuttene i Vebjørn Tandbergsvei 14. Jeg er rett og slett målløs over at dere folkevalgte kan være så korttenkte. Å gjennomføre de planlagte kuttene vil være et enormt feiltrinn som uten tvil vil koste mer enn det spares. Verdien av å ha de ansatte på huset er mange ganger høyere enn besparelsen som vil bli gjort i lønninger.

Jeg ser at bare èn politiker har tatt turen innom for møte beboerene som nå risikerer å bli hardt rammet. Det er kanskje fint å sitte nede på rådhuset å ta disse avgjørelsene med skylappene oppe, da slipper dere tenke på konsekvensene av det som blir gjort.

Hvis dere skal gjøre disse kuttene, så må dere ha ryggrad nok til å møte de som er berørt. Ta kontakt, snakk med de som faktisk er berørt av disse dramatiske kuttene, hør hvordan det vil påvirke deres hverdag. Dette er ikke en stor gruppe hvor enkelte blir berørt i liten grad, dette er en mindre gruppe hvor samtlige blir berørt i svært stor grad!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.