De folkevalgte i Representantenes hus ble bedt om å gjemme seg under setene sine etter at Trump-tilhengerne tok seg inn i Kongressen.

Nå blir bygget evakuert.

Flere av Trump-tilhengerne som tok seg inn i bygget, var iført gassmasker. Bilder fra inne i Kongressen viser bevæpnede sikkerhetspersonell som sikter mot døren inne i bygget.

Politi har trukket våpen ved inngangen til Representantenes hus, melder CNN. De sikter på en person som forsøker å nå frontdøren.

Demonstranter som har tatt seg inn i Kongress-bygningen, har slått og banket mot døren inn til Representantenes hus, ifølge CNN.

Politiet ber folkevalgte om å ta på seg gassmaske fordi det er tåregass i bygningen.

Ordføreren i Washington D.C. har innført portforbud fra klokken 18 lokal tid etter at Kongressen er blitt nedstengt. Portforbudet gjelder til klokken 6 torsdag.

Ingen får lov til å bevege seg rundt på offentlige steder fram til klokken 6 torsdag morgen, med unntak for essensielt personell, inkludert medier.

Det er bekreftet at folk har tatt seg inn i Kongressen. Flere tusen Trump-tilhengere har møtt opp i hovedstaden for å protestere mot valgresultatet.