Det ser ut til at det er blitt en vane for kongehuset å unnskylde for dårlige vurderinger. Dette gjelder nok bare for den yngre generasjonen. Nu har vi en sak med Mette-Marit som ser ut til å like seg med pengesterke folk over hele verden. Hvorfor reiser hun og kronprinsen til samling i Innsbruck for millionærer. Der har de etter min mening ingenting å gjøre. Men det er vel viktig å vise seg med de rette folkene.
Og så har vi prinsessen som reiser verden rundt for å treffe en sjaman. Som sannsynligvis bruker henne for hva hun er verdt.
Eier de ikke gangsyn. Tror de må stoppe opp litt og tenke på hva det er de holder på med. Det er blitt en belastning for hele kongehuset og hva det står for.
Har ikke opplevd at Harald og Sonja har oppført seg på den måten. De har representert kongehuset med verdighet og kunnskap.
Motsatt av det vi opplever nå med sirkus kongehus. Tror snart det er på tide å sette foten ned for noen og begynne å oppføre seg på en voksen måte. Er lei av dette sirkuset de holder på med.
Unnskyldningene til Håkon og Mette-Marit henger ikke på greip. Ikke troverdig. Hvor skal dette ende ?