Kleskonsern permitterer – har en rekke butikker i Salten

PERMITTERINGER: Dressmann er blant kjedene i Varner-konsernet som rammes. Her fra den tidligere butikken i Storgata i Bodø.

PERMITTERINGER: Dressmann er blant kjedene i Varner-konsernet som rammes. Her fra den tidligere butikken i Storgata i Bodø. Foto:

Varner varsler massepermitteringer.

DEL

Dagens Næringsliv melder at Varner-familiens kleskonsern varsler massepermitteringer som følge av koronakrisen. Konsernet eier kleskjedene Bik Bok, Carlings, Cubus, Days Like This, Dressmann, Dressmann XL, Urban, Volt, Wow, Levi’s Store og Nike Store.

– Varner er i gang med permitteringsprosessen i Norge, og rundt 3500 berørte mottar permitteringsvarsel i løpet av morgendagen, opplyser Varners pressekontakt Julie Bragli Eckhardt til DN.

Flere av konsernets kleskjeder er å finne i Salten. På City Nord har Bik Bok, Carlings, Cubus, Dressmann, Dressmann XL, Urban og Volt butikker. I lokalene til Amfi Fauske finner man Cubus og Dressmann. Og ved Koch i Bodø sentrum har Carlings og Bik Bok butikklokaler.

Tidligere ble det kjent at konsernets omsetning hadde falt med 70 prosent.

– Butikkene holdes åpne så lenge vi ser at det er forsvarlig, men med en minimumsbemanning. Det er svært leit at situasjonen nå krever tiltak som går utover våre viktigste medarbeidere, opplyser Eckhardt til avisa.

Artikkeltags