Søndag fikk Bodø en nordisk mester

Vant: Regine Storå var best i veggen.Foto: Roar Kofoed

Vant: Regine Storå var best i veggen.Foto: Roar Kofoed

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

22. og 23. september ble Nordic Youth Boulder Championship 2018 arrangert i Helsinki, som altså er et nordisk mesterskap i buldring.

Vinneren av jenteklassen ble bodøværingen Regine Storå (16), som tilhører Bodø Klatreklubb. Hun forteller til Avisa Nordland seieren betyr svært mye for henne.

– Jeg føler aldri at jeg har fått gjort mitt aller beste på konkurranser. Det har alltid vært noe som har skjedd som har gjort at jeg ikke har nådd målene mine, så det var veldig gøy at jeg klarte å nå til topps i dag. Jeg føler at jeg virkelig har jobbet for det, sier hun.

Regine Storå (16) ble nordisk mester i buldring.

Regine Storå (16) ble nordisk mester i buldring.

Nordic Youth Boulder Championship er den største konkurransen ungjenta har vunnet til nå. Det er også den første nordiske konkurransen hun har deltatt på.

– Jeg har kommet på 2. plass i tidligere norgesmesterskap. Dette er faktisk den første nordiske konkurransen jeg har vært med på som junior. Det føles så utrolig bra og kult å ha vunnet, selv om det var veldig uforventet fra min side. Det var en kjempegøy konkurranse, og jeg gleder meg til neste.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken