Klassekampen arrangerer politisk debatt i Bodø - flere toppkandidater deltar

Synne Bjørbæk i Rødt er blant dem som stiller til debatt.

Synne Bjørbæk i Rødt er blant dem som stiller til debatt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

For tredje år på rad er avisa Klassekampens sommerbåt på seilas langs norskekysten. Underveis arrangerer avisa debatter, samtaler og konserter.

Førstkommende onsdag, 10. juli, arrangeres det politisk debatt i Bodø. Under tittelen "Hvem skal styre byen" skal Ida Pinnerød (Ap), Synne Bjørbæk (Rødt), Ola Smeplass (Sp), Espen Rokkan (H) og Jonny Gulbrandsen (Frp) debattere på Sportsbaren.

- Vi har hatt en fantastisk seilas så langt, med mye engasjement fra lokalbefolkningen underveis.  Nå gleder vi oss veldig til å komme til Bodø onsdag 10. juli og lodde stemningen i forkant av valget i september, sier Sondre Thorbjørnsen, arrangementsansvarlig i Klassekampen.

- Det skjer veldig mye spennende i Bodø om dagen, og det skal bli like spennende å se hvem som får lov til å styre etter valget. Vi håper det blir litt temperatur både på scenen og i publikum.

Klassekampen arrangerer også musikksamtale og konsert på Dama Di. Det skjer torsdag 11. juli, i samarbeid med Dama Di-konseptet Halv Ti på Torsdag.

Jørgen Nordeng, Kjell Nordeng og Salvador Sanchez deltar i en samtale om Bodøs musikkmiljø.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken