Han heter Kjetil Knutsen, og etter at kjepphøye Rosenborg-ledere gikk ut og innledet jaktsesong på Knutsen har rykteflommen oversvømmet både vanlige medier og de sosiale.

"Knutsen klar for RBK", kunne man lese den ene dagen. "Knutsen ikke klar for RBK", den neste. Mens alle med hjerte i Bodø/Glimt forbannet Ivar Koteng og alt trøndersk, mens de bet negler og krysset det som var igjen av fingrene for at Knutsen valgte å bli i Bodø/Glimt.

Nå har vi fasiten; mandag kveld forlenget Kjetil Knutsen sin kontrakt med Bodø/Glimt med to og et halvt år. Det vil si ut sesongen 2024. Med seg på laget får han ikke mindre viktige Morten Kalvenes som assistenttrener.

Sammen skal de lede Bodø/Glimt i tre år til. De tre siste årene har det blitt to gull og ett sølv.

Det som finnes igjen av champagne og gullpils etter forrige søndags feiring i Bodø bør derfor sprettes nå, for dette er tidenes julegave til Glimt-fansen.

Nå er ikke Bodø/Glimt garantert å få beholde Knutsen alle de tre årene. Hans bravader med laget er blitt lagt merke til langt ut over Norges grenser.

Ikke minst tidenes ydmykelse av Jose Mourinho i Bodø, fulgt opp av en briljant bortekamp i Roma.

Midt oppi alle ryktene om RBK dukket det da også opp påstander om at flere lag i engelske Championship var ute etter Knutsens underskrift.

Hvor reell interessen var får vi neppe vite noen gang, men de valgte alle andre løsninger. Det er det ikke sikkert de gjør etter at Bodø/Glimt og Knutsen har møtt Celtic i februar.

Der finnes det en absolutt overkommelig mulighet for seier over to kamper, selv uten Fredrik Andre Bjørkan og Patrick Berg. Det vil i så fall bli lagt merke til, ikke minst på de britiske øyer.

Et fotballrike der managere sitter notorisk løst i salen, og selv den minste motgang utløser ønsker om et skifte.

For ikke å snakke om neste års kvalifisering til Champions League, der Knutsen leder sitt lag for andre år på rad.

Smak på den: Bodø/Glimt er blitt en gjenganger i Champions League! Hadde du sagt det for fire år siden, ville de fleste stilt spørsmålstegn ved din mentale tilstand.

Likevel er det slett ingen umulighet at Glimt denne gangen går hele veien til et gruppespill. Da laget møtte Legia Warszawa i sommer var det på sitt mest svekkede, likevel tapte de knepent.

Med et gruppespill under beltet vil veien åpne seg for en managerjobb i enda større klubber, i flere av de beste ligaene.

Ikke minst når Knutsens lag leverer en offensiv, kraftfull og positiv fotball de fleste misunner Bodø. Slik de misunner oss Kjetil Knutsen.

Og ikke uten grunn. Med Knutsen ved roret i tre år til er vi nesten garantert en plass i toppen av norsk fotball i overskuelig framtid.

Det hadde antakelig vært mulig uten Knutsen også; for man skal ikke overdrive hans betydning for laget. Det er et team som står bak de gode prestasjonene, både på og utenfor banen.

Det er Kjetil Knutsen selv den første til å understreke. Rett etter at seriemesterskapet var sikret i fjor var jeg så heldig å bli stående en stund og prate med ham. Jeg lyttet mest, ikke minst på hvordan han skrøt av og løftet fram alle andre.

Til slutte måtte jeg bare spørre: - Enn du da Kjetil, har ikke du noe av æren for dette?

Han aksepterte det smilende, og dette handler ikke om Kjetil Knutsen ikke vet hva han betyr for Bodø/Glimt, eller hvor sterkt alle ønsker at han skal bli med videre.

Det handler om en unik evne til å se andre mennesker; deres sterke og svake sider og tørre å utfordre dem, få dem til å bli med og løfte i flokk. Det får man ikke til ved selv alltid å ta rampelyset.

Ei heller ved utelukkende å være myk og snill, og vi vet at Kjetil Knutsen stiller ekstremt harde krav til alle sine spillere. De fleste av dem har vokst på det; de andre har flyttet på seg.

Spillernes evne til å ta til seg Knutsens budskap, og finne sin plass i Glimt-stilen er hovedgrunnen til at jeg lenge har hatt stor tro på neste sesong også. Den troen er ikke blitt mindre etter Knutsens ja.

Stallen er bra nok allerede til å tåle tapet av to stjernespillere, slik de taklet tapet av tre i fjor. Ja, selv om flere skulle finne på den galskap det vil være å si nei til å trene videre under Kjetil Knutsen tror jeg det skal gå bra.

Og hvilket norsk fotballtalent bør ikke nå drømme om å få ta turen til Bodø?

Bodø/Glimt har knust alle rekorder under Kjetil Knutsen. Fjorårets 103 mål og 81 poeng på 30 kamper blir neppe slått noen gang.

Likevel er kanskje årets mesterskap enda mer imponerende, på bakgrunn av alle spillerne de mistet gjennom salg og skader.

Finnes det da nye mål å strekke seg etter? Joda. 30. mai spilles cupfinalen, og Gimt har ennå ikke vunnet The Double. Og til høsten; ny sjanse i Champions League.

Så kanske ender sesongen med at ikke bare fotballnorge, men en hel fotballverden snakker om ett navn, én mann, én trener.