Gå til sidens hovedinnhold

Kårer Nordlands fineste strand

Artikkelen er over 2 år gammel

Ved hjelp av publikum skal NRK Nordland lete etter Nordlands fineste strand i sommer. Det melder mediet i en pressemelding. Dette skal skje ved at publikum deler bilder av sin drømmestrand.

– Man må ikke være profesjonell fotograf for å delta. Vi ønsker at vanlige folk tar vanlige bilder av strendene de har et forhold til, sier nyhetssjef Adrian Dahl Johansen.

Publikum har anledning til å dele bilder på Instagram via #nrknordlandstrand og per e-post til nordland@nrk.no frem til 25. juli klokken 23.59. Etter fristen vil de beste bildene bli plukket ut til avstemning, der juryen består av fotograf Marthe Mølstre og NRK-fotograf Ola Helness.

Mølstre har noen tips til de som ønsker å prøve seg i konkurransen:

– Et lite tips her er å se hvor sola befinner seg. For med sola fremfor vil hele gjerne himmelen bli helt lys/hvit, derimot har du solen litt fra siden eller bak deg blir himmelen gjerne nydelig fin og fargerik. Det skal også sies at morgensola og kvelden gjør litt ekstra! Så jeg kommer nok til å se litt etter fargene i strandbildene. Også hjelper det alltid på at bildet gir meg lyst å dra dit, forklarer hun.

Kommentarer til denne saken