Gå til sidens hovedinnhold

Kan vi få til et studentlag!

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Aftenposten (2019) skrives ``å være miljøvennlig er å være moralsk overlegent``. Det hjelper på når Framtiden i våre hender nå jobber med å mobilisere studenter ved Nord Universitet! Får vi til å opprettet et studentlag?

Hva gir det meg?

I følge universitetene side nettsider finnes det i dag en rekke studentlag og organisasjoner.

Nord Universitet har flere tilbud til studentene, og åpner opp for etableringer av lag. Er det vært arbeidet i en alt hektisk hverdag for studentene å delta i et lag på skolen. Det er det! Nettavisen e24 viser til hvordan å skille seg ut i papir haugen av søknader. Deltakelse i studentlag er et av tipsene! Et studentlag kan bidra til å skape nettverks forbindelser senere i karrièren. Er du strategisk kan du finne din tilhørighet her. Det gir også glede og erfaring å delta i arrangering av felles aktiviteter. Det erfaringsgrunnlaget som eventuelt administrativt arbeide gir er svært positivt når en skal ut i arbeidslivet etter endt studie. Som styremedlem får du vist at du tar og kan forvalte ansvar. Enda et positivt trekk som kan trekkes fram når du skal inn i jobb.

Ta gjerne kontakt hvis du vil delta med å danne et lag. Framtiden i våre henders studentlag i Bodø.

                                                                                                 Kontaktperson Katharina Fagertun

                                                                                              E-post: framtiden.bodo@gmail.com 

                                                                                                              Telefonnummer: 45187097

Kommentarer til denne saken