Møter nesten ingen lag fra den tidligere HÅNO-serien: - Det er på tide å få nye referanser

GLEDER SEG: Joachim Kildal (t.h) ser fram til neste sesong. Her med nysignering Erlend Robertsen.

GLEDER SEG: Joachim Kildal (t.h) ser fram til neste sesong. Her med nysignering Erlend Robertsen.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Junkeren har endt opp i Regionsligaen avdeling 5 kommende sesong, og i den avdelinga stifter Junkeren mange nye bekjentskap med lag de aldri har møtt før.

- Vi hadde kanskje håpet på Harstad, Mjølner og Sortland, men dette er en fin avdeling og lag som vi skal kunne matche, sier Junkeren-trener Joachim Kildal til Avisa Nordland.

Nye referanser

I avdelingen er det mange lag fra Trøndelag, blant annet Orkla, Strindheim, RBK 2 og Stjørdals-Blink.

- Det blir veldig artig, og det er på tide at vi kommer ut av den bobla vi har vært i. Det har kun vært turer i Hålogaland og Nordland de siste fem årene, og jeg synes det er på tide å nye referanser og finne ut hvor vi står kontra andre lag, sier Kildal.

Ambisjonsnivået til Junkeren kommende sesong er alt annet enn lavt.

- Vi har ikke satt noen konkret målsetting om hvor vi skal havne, men vi går for en topp fem-plassering. Planen er ikke å kjempe i bunnen, og da kan vi like godt satse litt høyere på tabellen, sier Junkeren-treneren.

Fortsetter spillerjakten

Junkeren har hentet blant annet Richard Halvorsen fra Fauske/Sprint og Erlend Robertsen fra Melbo, men klubben er på ingen måte ferdig med spillerjakten.

- Vi er ganske tydelig på hva vi ønsker oss inn. I utgangspunktet er vi interessert i å hente en i hvert ledd. Det er det som er målet. Vi ønsker ikke å bli nummer ti neste år. Vi vil være med å kjempe om topp fem. Det må vi ta hensyn til, og jobbe ut fra det, sa Kildal til Avisa Nordland etter at signeringen av Robertsen var i boks.

Her er alle lagene Junkeren møter i den nye avdelingen:

Stjørdals-Blink
Steinkjer
Sverresborg
Verdal
Rosenborg 2
Tillerbyen
Strindheim
Kolstad
Orkla
Mo
Junkeren
Mosjøen
Molde 2
Træff

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken