Jeg har bulimi og er ikke alene om det! Jeg ser ikke det som et problem. De fleste liker komplimanger. Om de tøffe klærne vi har og utseendet. Den fineste komplimang jeg har fått er; så tynn du er! Jeg sliter skikkelig med å spise. Når jeg spiser så nyter jeg ikke maten. Jeg hiver innpå så mye mat at jeg parkerer de fleste!! Jeg kan spise en hel kake på noen få minutter, uten å kjenne etter om den er god! Etter gildet så kommer de forferdelige stygge tankene!

Spiseproblemene må jeg være født med, jeg tror faktisk noen av oss blir født med spiseproblemer. Jeg ble fortalt at jeg allerede fra dag en ikke ville spise. Jeg blir kvalm når jeg ser mat. Vi kommer i ulike fasonger. Du trenger ikke være tynn for å ha bulimi. Vi er tynne, middels og overvektige!

Jeg fikk en aha-opplevelse. Jeg ble kjent med ei flott dame som var overvektig. Vi skulle ha foredrag om spiseforstyrrelser. Vi stod ute og trakk luft før seminaret startet. Inni meg tenkte jeg; hun skal vel snakke om å være overvektig. Vi kom i snakk og da fortalte hun att hun hadde bulimi... så vi kommer i alle former.

Men ikke kom å syns synd på oss. Det er ikke det vi er ute etter! Men sier du, så tynn du er, så er det verdens fineste komplimang for mange av oss. Sånn var det for meg! Noen vil reagere på det jeg sier, men når det var et komplimang for meg, så kan jeg umulig tro jeg var alene om det! Men det er kanskje sykdommen som elsker den kommentaren.

Jeg unner ingen å ha bulimi, for det er en kamp! En skikkelig demon. Den er slitsom og den kan ødelegge kroppen. Nå tenker jeg ikke på selve kroppen, på hvordan vi ser ut. Den kan ødelegge innvendige organer.. .det er ikke et valg man tar. Ofte kan den utløses med en kommentar fra andre. Ord som så feit du er!!

Ingen ønsker å være feit!! Ordet feit er noe av det styggeste jeg hører! Barn vet hva ordet feit betyr og mange vet det betyr noe stygt. Så foreldre, vær forsiktig med hva dere sier når barna er rundt dere. Dere aner ikke hva dere setter i gang. Det kan være en spire til anoreksi og bulimi!