Søndag 11. august arrangerer Meløy tett på familiearrangementet «Tett på-dagen» på Svartisen.

– Med denne dagen ønsker Meløy tett på å skape en årlig arena hvor tilflyttere og allerede etablerte Meløyfjerdinger kan møtes for å bli kjent med hverandre gjennom ulike aktiviteter og opplevelser. Meløy tett på ønsker også å introdusere tilflyttere til ulike flotte turmål i Meløy slik at de blir kjent med turmulighetene i kommunen. Arena i år ble Svartisen, kommunens mest kjente attraksjon og med en natur som skaper akkurat de rette rammene for en slik dag, skriver prosjektleder for Meløy tett på, Liv Torill Pettersen, i en pressemelding.

På Svartisen blir det lagt opp for aktiviteter for folk i alle aldre. Aktiviteter som fiske, orienteringsløype, hesteskokasting og en guidet tur langs turiststien Prins Olavs vei.

– Meløy tett på håper at en miks av nye og gamle Meløyfjerdinger finner veien til Svartisen og Tett på dagen. Vi håper at dagen kan gi muligheter for nye vennskap og gi en fin mulighet til nye opplevelser i Meløynaturen, opplyser Liv Toril Pettersen.

Meløy tett på

Meløy tett på er et profilerings- og rekrutteringsprosjekt for Meløy. Gjennom markedsføring og øvrige tiltak skal prosjektet synliggjøre og forsterke de gode kvalitetene Meløy har som bo- og arbeidssted. Målet er å stabilisere folketallet gjennom økt bo- og bli lyst. Prosjektet er et samarbeid mellom Meløy kommune, næringsliv og grendelagene i Meløy. Prosjektet er et samarbeid mellom Meløy kommune, næringsliv og grendelagene i Meløy.