Det ble et lystig show med artige sceneinnslag, gode solistprestasjoner og ikke minst en konferansier, Tore Skoglund, i meget godt slag.

Han bandt konserten sammen på sitt humoristiske vis og sørget for latter og god stemning i salen.

Koret har mange dyktige solister som er begynt å bevege seg lengre fram på scenen. Rannei Amundsen er kanskje den aller beste.

Hun gjorde sine saker meget bra. Men også mamma Sissel viste at hun har en god stemme, som egner seg til mer enn være i korrekka. Ikke nok med det. Pappa Kalle var også aktiv med som både bass og kordame. Hele familien satte preg på jubileumskonserten.

Men dette var først og fremst Randi Lundlis kveld. Hun var med på det meste, og showet fra scenen til stor glede for publikum.

– Jeg er ikke redd for å dumme meg ut på scenen. Jeg trives der oppe og har det utrolig hyggelig sammen med koret, sier den tidligere maskinkjøreren og verksarbeideren på Salten Verk, som har sunget hele livet.

Fauske Blandakor tar stadig nye steg. Medlemmene virker tryggere på scenen. Dirigent Knut Harald Rydning har gjort en solid jobb, selv om en og annen tone ikke helt satt der den skulle under lørdagens konsert. Men sanggleden og utstrålingen veier opp for det, noe som også smitter over på publikum i salen.

Veteranen Bjarne Hagen (86) ble hedret for 70 år som sanger, nesten 50 av dem i koret. Han avslutter nå sin karriere.

Les mer om konserten i mandagens Avisa Nordland.