Gå til sidens hovedinnhold

Ida Pinnerød på plass inne på nykontoret i rådhuset

Artikkelen er over 2 år gammel

Ida Pinnerød på plass inne på nykontoret i rådhuset

Allerede denne uken har rådmannen, politisk ledelse og politisk sekretariat flyttet tilbake til rådhuset. Innflyttingen fortsetter og skal være ferdig innen slutten av september, skriver Bodø kommune i en pressemelding.

Da vil også rådhuset åpne for publikum.

- Vi gleder oss veldig til å ta det nye rådhuset i bruk. Det er et fantastisk bygg, og vi gleder oss til å invitere folket hit, sier ordfører Ida Pinnerød.

- Men før vi kan åpne hele rådhuset, må vi må gjøre de siste forberedelsene. Alt må komme på plass og vi flytter inn fortløpende. Flyttingen er omfattende, og det gjøres en veldig god jobb med dette, sier ordføreren.

Servicetorget

Etter at oppussingen startet i 2016, flyttet store deler av administrasjonen til midlertidige lokaler ved tidligere Vollen sykehjem. Servicetorget ble værende i Postgården.

- Servicetorget vil fortsatt holde hus i Postgården fram til alle ansatte er flyttet inn i nytt rådhus, sier flyttekoordinator Kjersti Rongved i Bodø kommune.

Rongved legger til at servicetorget vil være de aller siste som flytter inn i det nye rådhuset, slik at tilbudet vil være tilgjengelig for innbyggerne.

Først

Rådmann, politisk ledelse og politisk sekretariat er altså de første som flyttet inn i det nye lokalet, noe som betyr at tjenester som borgerlig vigsel er tilgjengelig, og allerede denne fredagen skal ordføreren vie det første paret.

Politiske møter vil starte etter sommerferien, og først ut er formannskapet 29. august, og bystyret 5. september.

- De politiske møtene vil som vanlig være åpne for publikum, sier ordfører Ida Pinnerød som ser fram til å kunne holde de politiske møtene igjen i rådhuset.

- Det er godt å flytte «hjem» igjen, og vi gleder oss til å ta i bruk bystyresalen og rådhuset igjen etter noen år på flyttefot, sier Ida Pinnerød.

Kommentarer til denne saken