Gå til sidens hovedinnhold

Hva skjer med Coop i Bodø?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Coop, hva tenker dere når dere vil flytte, eller starte ny matbutikk på Mørkved? Er det i håp om at vi innstrandværinger skal handle på Mørkved? Har dere tenkt å legge ned butikken med postmottak på Bertnes?

I så fall er jeg redd dere sager over den greina vi, kundene, sitter på.

Om dere fjerner Extra på Bertnes, handler vi andre steder. Der er ikke bussforbindelse fra Bertnes til den andre Coop-butikken på Mørkved.

Vi er mange eldre som er avhengige av lett atkomst til og fra butikken. De som ikke kjører bil, er avhengige av buss. Her er få forbindelser og langt å gå for eldre. Mange har opptil flere kilometer til nærmeste buss-stopp. Dagligvarer kjøper vi i nærbutikken, men det har blitt en trend å dra til City Nord når vi trenger andre varer, eller ønsker kontakt med andre. Kafeene der er kjente møtesteder.

C.ity Nord er i ferd med å bli ødelagt av alskens tullete jåleri-utsalg med krushunder og billige såper. Klesbutikkene er blitt tilpasset ungdommen, det blir verre å finne klær til eldre. Ellers har Coop, i likhet med andre kjeder, byttet ut varemangfoldet med Coop-varer som ofte er dårligere enn de merkevarene vi ønsker. Da hjelper det ikke om det blir en krone billigere. Vi vil ha kvalitet og valgmuligheter,

Hører at byggevarene skal flytte. Greit, da får kundene i byen gjøre som vi har gjort, kjøre flere mil og betale bompenger for å få kjøpe rør, skruer og duppeditter. Dere vil ekspandere, flytte butikker og prøver å endre folks handlesteder, men skjønner ikke at dere mister oss, kundene.

Kommentarer til denne saken