Gå til sidens hovedinnhold

Hva er ensomhet i julen og i sorgen

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Mange vil ha familien også en ny tid med mine og våre barn og mange besteforeldre stor familien julen på i dag for yngre og eldre generasjoner reiser mye til utlandet å besøker familien og venner i julen. Den generasjonen må bo
hjemme eller på sykehjem/bofelleskap dem går det bra med og blir henta hjem av familien løpet av julen på besøk ,er også noen som ikke får besøk lenge blir eldre mister man også mange venner har fult dem i livet.

I dag er det mange opplever at det blir sykdom i familien går bort eller er på sykehus det er ekstra vanskelig i julen og nyttår, gi en klem , mobil ring eller send hilsen da viser dere dem at dere tenker på dem.

Mange som vil feire julen alene er glad for det dem har jobb og stresset vær dg ellers i året, er det noen som ikke klarer å feire julen i ensomhet ikke kommer seg ut eller ingen kjører dem eller henter dem med bilen
åpen sted feire jul med andre husk den dagen kommer vi alle til å oppleve ensomhet /sorg og at folk opptatt med sitt.

Det er heldigvis TV og Radio i hjemmene kan se og høre på i julen mange bruker det som selskap i huset hører mennesker snakker,ensomhet kan også oppstå når folk ser og hører dårlig da blir dem hjemme klarer ikke følge med på samtaler mye folk i salen og det kan også være årsak til ufrivillig ensomhet.

Mitt ønske er at vi tar godt vare på værandre og tar en mobil til noen sliter med livet sitt og bor alene send en hilsen ring på døra det betyr mye for dem da blir verden så mye bedre for alle mennesker i verden.

Ønsker jeg dere riktig god jul og godt nyttår .

Kommentarer til denne saken