Blir ny hovedsponsor: - Dette er en klubb for alle

Trond Dahlhaug med Einar Jørgensen (i midten) og Ole Rasch (t.h.)

Trond Dahlhaug med Einar Jørgensen (i midten) og Ole Rasch (t.h.)

Artikkelen er over 2 år gammel

Hunstad FK jubler for viktig hovedsponsoravtale.

DEL

Det at Elektro velger å gå inn på sponsorsiden, betyr mye for en ren breddeklubb som Hunstad FK.

- Vi ønsker å støtte opp om lokalsamfunnet, og være med å bygge videre på Hunstad FK. Dette er en klubb for alle og det verdsetter vi, sier direktør Einar Jørgensen i Elektro.

Elektro er inne på sponsorsiden hos flere større aktører og synes tiden var moden for å bidra i breddeidretten.

- Vi har hatt et ønske om å gå inn og støtte mindre aktører, og da spesielt innenfor breddeidretten. Hunstad FK har stor bredde med tilbud innenfor håndball, fotball og svømming. Hunstad FK er en klubb vi har troen på. De er flinke til å skape samhold både for de som allerede er integrerte i samfunnet, men også for de som kanskje nylig har kommet og trenger å integreres. Elektro har en lang historie sammen med Hunstad FK, to av våre tidligere ansatte var i styret i starten, og vi også vært på sponsorsiden tidligere. Det er godt å kunne gå inn her og gi tilbake til lokalmiljøet, sier Einar Jørgensen i ei pressemelding.

Hunstad FK hadde i 2017 en omsetning på 2,4 millioner kroner. Hver eneste én av disse kronene teller.

- Det koster å drive en klubb, dersom målet er å kunne gi tilbud til alle. Det stilles større krav til profesjonalitet på barne- og ungdomstrinnet enn tidligere. Økonomien er under press, så enten må vi øke inntektene gjennom mer dugnad, eller økt treningsavgift eller kontingent. Derfor er det gode nyheter for alle når Elektro velger å sponse oss, sier daglig leder Ole Rasch.

Viktig avtale

Det å få Elektro med på laget betyr mye for Hunstad FK.

- Vi oppnådde et overskudd på 39.000 kroner i 2017, men her er det lagt inn mange dugnadstimer for både foreldre og apparatet rundt. Vi har som mål å bli kvalitetsklubb og da må lover og regler være fulgt. Vi på kontoret står på for fullt for å sikre god kvalitet i det arbeidet som skal gjøres. Den støtten som vi nå får fra Elektro betyr mye for klubben i den prosessen som vi nå er inne i sier styreleder i Hunstad FK, Trond Dalhaug.

Hunstad fotballklubb har flere lag som utmerket seg de senere år, med blant annet ble Gutter 13, Gutter 15 og Gutter 16 seriemestere i 2017.

- Vi håper selvsagt at Hunstad FK fortsatt gjør det godt i serien, men det viktigste for Elektro er at spillerne i klubben har det morsomt og er i aktivitet, avslutter Einar Jørgensen med et smil og tommel opp.

På signeringen har Hunstad FK med seg Oliver Noah Langfjell (13) og Elliot Dalhaug (12) som begge spiller på Hunstad Fotball klubb.

- Vi har lenge ønsket oss nye drakter så det er jo kjempefint at Elektro kommer inn og hjelper til. Vi synes også at det gjør seg med den fine logoen til Elektro på den hvite drakten vår, forteller de.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken