Her blir det ny skole til 300 millioner: - Vi gleder oss veldig!

Ordfører Ida Pinnerød og fjerdeklassing Sofie Johansen Stenhammer tar første spadetak på det som skal bli nye Tverlandet skole.

Ordfører Ida Pinnerød og fjerdeklassing Sofie Johansen Stenhammer tar første spadetak på det som skal bli nye Tverlandet skole. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Fredag gikk spaden i jorda for den nye skolen på Tverlandet.

Det var ordfører Ida Pinnerød som sto for det første spadetaket, sammen med Sofie Johansen Stenhammer, som går i fjerde klasse ved Løding skole.

- Jeg gleder meg til den nye skolen står ferdig, sier hun.

Elevene ved de to skolene har selv vært med på å utforme deler av det nye skoleprosjektet. Derfor var også flere representanter fra elevrådet til stede da første spadetak ble tatt.

- Vi har sett planene og fått sagt våre meninger, blant annet om de nye uteområdene som de minste elevene kommer til å ha glede av. Vi gleder oss og tror den nye skolen blir veldig bra, sier de.

Før spadetaket ble tatt var det markering i Tverlandshallen, der elever fra både Løding og Tverlandet skole var tilstede og underholdt med sang og dans.

Det er Veidekke som skal bygge nye Tverlandet skole, og signerte tidligere i år en kontrakt til en verdi av 302 millioner kroner med Bodø kommune

LES OGSÅ: De skal bygge ny skole for 302 millioner