Gå til sidens hovedinnhold

Hemningsløs hosting og nysing på Hurtigbåten

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I går tok jeg hurtigbåten tur-retur Helgeland og Bodø og ble helt rystet over hvor mye hosting, nysing, snufsing og snyting det var blant passasjerene ombord, på begge turene. To rader bak meg satt det en som var skikkelig nedsylta. Og etter min mening skulle vedkommende i en sånn tilstand i disse koronatidene aldri lagt ut på reise med mye folk i et lite lokale.

Det som ble så ekstra ille var at flere, på begge turene, ikke brydde seg om å holde seg for munnen, men satt å hostet i vilden sky gjennom hele reisen. Da vi skulle av båten ble jeg hostet i nakken av et vesen som stod alt for tett på.

Hva er det dere, som oppfører dere så hensynsløst, ikke enda har forstått?? Er egoismen så stor at dere ikke bryr dere om at andre kan bli alvorlig syk, og til og med dø av det som spres? Det er mye skjult koronasmitte, og hvem vet hva som feiler en. Fortsett sånn så får vi svenske tilstander her. Hva jeg kaller slik oppførsel og sånne mennesker passer ikke på trykk.

Hilsen skremt 60-åring som gjerne vil leve en stund til.

Kommentarer til denne saken