Fri, vill og glad på fyret

Står på: Sommersesongen 2019 er for lengst over men driveren på Tranøy Fyr, Anne-Gry Jakobsen, holder det fortsatt gående med ulike aktiviteter.

Står på: Sommersesongen 2019 er for lengst over men driveren på Tranøy Fyr, Anne-Gry Jakobsen, holder det fortsatt gående med ulike aktiviteter. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Under mottoet «Fri, vill og glad» inviterer Tranøy fyr på Hamarøy for fjerde gang kvinner til kurs og retreat.

DEL

Det skjer i tidsrommet fra 18. til 22. september og ledes av den danske forfatteren og coachen Gitte Jørgensen. Hun står blant annet bak bøkene «Pippi Power» og «Når sjelen kaller- skap det liv du lengter etter».

– Gitte Jørgensen kommer til Hamarøy sammen med tre danske deltakere. Vi har satt en grense på cirka 15 deltakere på kurset, men har fortsatt noen få plasser igjen, forteller driveren av Tranøy Fyr, Anne Gry Jakobsen.

Opplegget betegnes som et inspirasjonskurs for kvinner i alle aldre som har lyst til å slippe mer fri, vill og glad energi inn i livene sine.

Gitte Jørgensen (55) er dansk forfatter, journalist, coach og underviser. Hun har de siste årene vært på flere turneer i Norge med kurs og foredrag.

Artikkeltags