Gå til sidens hovedinnhold

Utelukker ikke assistentjobb

Artikkelen er over 8 år gammel

Jan Halvor Halvorsen blir ny hovedtrener i Bodø/Glimt. Aasmund Bjørkan har ikke hørt noe om assistenttrenerjobben.

Med en gang det ble kjent at det etter alt å dømme er Jan Halvor Halvorsen som blir presentert som ny Glimt-trener klokken 18.30 i dag begynte spekulasjonene å gå om hvem som blir assistenttrener.

Et av navnene som har blitt nevnt er Aasmund Bjørkan.

- Det har jeg ikke hørt noe fra Glimt om. Jeg har aldri snakket med Jan Halvor Halvorsen, og vet ikke om jeg kan være en av kandidatene. Jeg vet heller ikke hva han leter etter hos en assistenttrener, sier Aasmund Bjørkan.

Intet must

- Kan en slik jobb være aktuell for deg?

- Ja, det kan det være. Jeg har jobbet som hovedtrener i de klubbene jeg har vært for at jeg har blitt bedt om å være hovedtrener. Det er ikke sånn at det er noe must for meg å være det, så det kan sikkert være interessant å ta en prat om en slik jobb. Så jeg sier ikke at det er utelukket, sier Bjørkan.

Vil jobbe med fotball

Selv om han ikke blir hovedtrener i Bodø/Glimt i denne omgang så anser han seg ikke som ferdig med fotballen.

- Jeg føler at jeg har utviklet meg og lært mye i de klubbene jeg har vært. Det har vært mye artig og jeg er glad i både fotball og Glimt. Men jeg kan sikkert jobbe med andre ting, sier den tidligere lynvingen.

- Er du skuffet over at du ikke fikk hovedtrenerjobben?

- Når jeg var inne til en intervjurunde om hovedtrenerjobben i Glimt, så var det jo noe jeg kunne tenkt meg. Jeg tror at det opplegget jeg presenterte ville vært bra for Glimt. Styret i Glimt ønsket det beste for klubben, og jeg følte at jeg presenterte et bra opplegg. Når de mener at noen andre presenterte et bedre opplegg, så må jeg bare forholde meg til det, avslutter Aasmund Bjørkan.