Ute resten av sesongen

Skadd igjen. I fjor høst ødela Ruben Imingen korsbåndet. Søndag var Glimt-backen uheldig igjen. Denne gangen dreier det seg om et ankelbrudd.
Foto: Tom Melby

Skadd igjen. I fjor høst ødela Ruben Imingen korsbåndet. Søndag var Glimt-backen uheldig igjen. Denne gangen dreier det seg om et ankelbrudd. Foto: Tom Melby

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

Ruben Imingen pådro seg et brudd i ankelen og er ute for resten av sesongen etter å ha blitt taklet stygt i søndagens treningskamp mot Odd Grenland.

DEL

– Dette er veldig kjedelig for Ruben. Han hadde et langt avbrekk i høst og vinter etter at han ødela korsbåndet i kneet, og da blir det ekstra tungt å få en ny skade nå, sier trener Kent Bergersen til an.no.

Beinbruddet pådro Imingen seg i 2. omgang av søndagens treningskamp mot Odd Grenland i Skien. Steigen-gutten ble grisetaklet bakfra av Odds Morten Fevang. Glimt-gutten ble liggende flere minutter i kunstgresset med intense smerter før han ble sendt i ambulanse til sykehus.

Der skal han i ettermiddag eller kveld opereres.

Burde vært rødt. Etter å ha sett Morten Fevangs stygge takling av Ruben Imingen på tv, innrømmer dommer Ole Kamben at han burde ha gitt Odd-spilleren direkte rødt kort.

– Jeg ville gjort rett hvis jeg hadde gitt direkte rundt kort, sier dommeren.

Han forklarer at det bare ble gult med at han var plassert riktig i forhold til spillet – og feil i forhold til taklingen. Kamben så situasjonen bakfra.

Mange skader. Ruben Imingens beinbrudd kommer svært ubeleilig for en Glimt-stall som for tiden har vesentlige skadeproblemer.

Stig Johansen er ute fram til i september. Runar Berg sto over søndagens kamp på grunn av et trøblete kne. Thiago Martins ble ikke med til Skien fordi han ikke er blitt bedre i sin vonde ankel i løpet av sommerferien.

I søndagens kamp måtte dessuten Stian Theting og Johan Lædre Bjørdal ut med mindre skader.

Må hente spillere. Kent Bergersen bekrefter overfor an.no at skadesituasjonen vil kunne medføre at Glimt må hente inn nye spillere foran høstsesongen.

– Vi skal ha en prat i begynnelsen av uka og bli enige om hvilke grep vi må gjøre, sier Kent Bergersen.

Les mer om saken i papirutgaven mandag.

Artikkeltags