Gå til sidens hovedinnhold

Ulrik Berglann: - Jeg kan danke ut Trond Olsen

Artikkelen er over 7 år gammel

Denne sesongen har det kun blitt 20 minutter med eliteseriefotball på Ulrik Berglann. Men et klubbskifte er uaktuelt.

– Jeg visste at det kom til å bli vanskelig for meg å få spille kamper til å begynne med da Glimt hentet en så rutinert profil som Trond Olsen, sier Ulrik Berglann.

Den raske kantspilleren fra Nesna hadde en god sesong i fjorårets opprykkssesong, men har ikke fått mye tillit av trener Jan Halvor Halvorsen så langt i år. De eneste kampene han har startet, er cupkampene mot Tverlandet og Mo IL. Det skriver Ranablad.

Ser det positive i det negative

– En av styrkene mine er så se det positive i det negative. Det er en viktig egenskap å ha når det går imot. Jeg var bra i fjor, og har mange gode kvaliteter, så jeg vet jeg kan danke ut Trond Olsen etter hvert. Nå har jeg vært i ekstremt god form lenge, sier en offensiv Berglann.

Til tross for svært begrenset med spilletid, har ikke et klubbskifte vært aktuelt.

– Det var veldig løst snakk om et lån i januar, men det ble ikke noe av. Treneren er veldig fornøyd med det jeg presterer for tiden, og han sier at et lån er uaktuelt. Jeg må bare gjøre det beste ut av situasjonen nå, og vente på muligheten min, sier Ulrik Berglann.

– Det får jeg ikke lov til

Kamper med rekruttlaget i 3. divisjon har heller ikke vært aktuelt for 22-åringen.

– Det får jeg ikke lov til. Men kampform er viktig. Å spille kamper er høyst nødvendig. Jeg håper treneren har en plan for meg framover, og det har han sikkert, sier Berglann, som er sikker på at Bodø/Glimt vil holde seg på det øverste nivået.

Bodø/Glimt møter Sarpsborg 08 på Aspmyra søndag.

Kommentarer til denne saken