Turbo-Daniels drømmedebut

Daniel Stensland ble behøring gratulert av lagkompisene etter scoringen

Daniel Stensland ble behøring gratulert av lagkompisene etter scoringen Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Daniel Stensland trengte bare fire minutter på å presentere seg for fotball-Norge, og å bevise at Glimt trygt kan benytte seg av ham også på dette nivået.

DEL

19-åringen har tatt mange steg i løpet av kort tid, og viste i løpet av de 68 minuttene mot topp motstand i går at hurtigheten hans fort kan komme til å bli et skikkelig triks i ermet for Kåre Ingebrigtsen denne sesongen.

Tv-tryne

Fauskeværingen leverte varene på banen, men alt styret etterpå var han bare sånn passe fornøyd med.

- Jeg ble nesten mer svett av å gjøre tv-intervju. Jeg vet ikke hva jeg sa en gang. Jeg bare sto der og svettet, gliser Stensland etter at Tv2 har fått sitt.

Fornøyd

Men det han leverte ute på banen i sin aller første a-lagskamp kan han være stolt av, selv om han ikke var helt fornøyd.

- Jeg er jo fornøyd med å score, og fikk til noen bra innlegg, men ellers gjorde jeg vel ikke så mye, sier 19-åringen som ble veldig sliten.

- Det er vel flere grunner til det, men jeg har vært litt syk i det siste, og merket tidlig at jeg ble veldig sliten. Det er jo litt forskjell på det å møte et lag som Brann i forhold til hva jeg er vant med også da.

Gresstrøbbel

I tillegg var ikke underlaget av den vante sorten.

- Nei, det er stor forskjell på å komme fra Nordlandshallen og til denne gressbanen. De andre spilte vel litt på gress i Thailand, men for meg er det veldig lenge siden, og det merket jeg godt, sier Stensland som fikk skryt av alle etter kampen.

- Daniel klarte seg veldig bra. Han er en lynrask spiller som vi kommer til å få bruk for allerede denne sesongen. Med tiden er jeg sikker på at han kommer til å bli en veldig god Glimt-ving, sier kaptein Jan-Derek Sørensen.

Les mer om kampen i tirsdagsavisa

Artikkeltags