Han har spilt for TIL og Glimt. Nå har Thomas signert for ny nordnorsk klubb

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Blir lagkamerat med tvillingbror Vegard igjen.

DEL
 

Thomas Båtnes Braaten (29) har skrevet under for Alta IF. Dermed blir nordreisagutten gjenforent med tvillingbror Vegard, etter at brødrene skilte lag foran 2015-sesongen.

Midtstopperen blir en solid forsterkning for finnmarksklubben, som har slitt med å finne gode midtstopperkonstellasjoner de siste sesongene.

Thomas Båtnes Braaten startet seniorkarrieren i TIL, der han kun fikk en kamp. Etter gode sesonger i Alta fra 2009 til og med 2011 ble han hentet av Bodø/Glimt, der han ble frem til 2014-sesongen.

De siste to sesongene har han spilt for Hønefoss og Ull/Kisa. Midtstopperen trives åpenbart i gult. Han har spilt syv sesonger i klubber med gule hjemmedrakter, før han nå går på sin andre periode i Alta IF.

Nordreisagutten forklarer hvorfor han returnerer, og har skrevet under en toårskontrakt.

– Det ser ut som et spennende lag i en ny og spisset 2.divisjon, med mange lag som satser. Jeg har trygt og godt miljø her, og Alta er en klubb jeg er glad i. Jeg har godt nettverk sosialt sett i byen. I tillegg tilrettela Alta for skole og praksis i tillegg, sier Thomas Båtnes Braaten til Nordlys.

Artikkeltags