Tromsø til semifinalen

Daniel Berntsen.

Daniel Berntsen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Tromsø vant 1 - 0 på Alfheim etter en forsvarstabbe. Glimt kom til sjanser på slutten av kampen. Følg kvartfinalekampen direkte

DEL

Knapt ti minutter før slutt slet Glimt.

- De har ikke skapt noe som helst etter pause. De har satt innpå Berglann og Khalili men får ikke skapt noe, sier ANs Stefan Revang som følger kvartfinalen i Tromsø.

Han legger til at Tromsø har ballen og ser ut til å kontrollere dette inn.

Men ett par minutter før slutt fikk Glimt endelig festet grep på kampen. Da kom også scoringen - men den ble annulert for offside.

Til pause

- Det eneste som skiller lagene er en håpløs personlig feil av Wemberg. Han skal klarere men rotet det til, oppsummerte ANs reporter i Tromsø, Stefan Revang til pause.

Dermed fikk Ondrasek sette inn 1 - 0.

Revang mener kampen langtfra er velspilt. Lagene har noen sjanser hver og det kan synes greit at Tromsø leder. Men måten målet kom på var langt fra tiliitsvekkende.

Revang tror ikke det blir noen bytter med det første, men Glimt må fremover å skape flere og større målsjanser. En tøff jobb mot storebror i nord.

Før kampen

Bodø Glimt stiller med Londak (keeper) en backfirer bestående av Jacobsen, Wemberg, Braaten og Imingen. Midtbanetrioen er som vanlig Knarvik, Berg og Ndiaye (Papa). På topp ligger Johansen med Braaten og Berntsen.

Nettopp Daniel Berntsen, som er leid hjem fra Rosenborg, er det store forventninger til. Han er direkte inne fra start.

- I en noe uvant rolle som høyre kant, for Berntsen er normalt midtbanespiller, sier Avisa Nordlands reporter i Tromsø Stefan Revang før kampstart.

Berntsen gikk imidlertid inn i midtbanetrioen, mens Knarvik posisjonerte seg på kant.

Rusten

- Det er også hans første kamp etter utlånet fra RBK. En minusside er at Berntsen kan være kamprusten etter lite spilletid i Trøndelag, legger han til.

Ellers er det ingen overraskelser i lagoppstillingene.

Tromsø stiller med Sahlman (keeper) Kristiansen, Björk, Koppinen, Ciss. Midtbanen med Andersen, Kara, Johansen og Drage. På topp ligger Prijovic og Ondrasek.

Neppe fullt

En halv time før kampstart er det noen hundre tilskuere på plass. deriblant ett 30-talls Glimtsupportere.

- Det har ikke vært fullt på Alfheim de siste kampene i Tippeligen. Det blir neppe fullt i dag heller, men det er et spesielt oppgjør som kanskje trekker litt ekstra, Sier Revang om oppmøtet

Saken oppdateres.

Artikkeltags