TIL snappet toppscorer

Vegard Lysvoll i TIL-drakt onsdag ettermiddag. TUILs toppscorer i 2011-sesongen blir TIL-spiller de tre neste sesongene.

Vegard Lysvoll i TIL-drakt onsdag ettermiddag. TUILs toppscorer i 2011-sesongen blir TIL-spiller de tre neste sesongene. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Nytt talent glapp for Glimt.

DEL

TIL bekrefter at de har skrevet kontrakt med Vegard Lysvoll, melder Nordlys.

I likhet med Ruben Kristiansen, som tirsdag tok veien fra TUIL til TIL, er det snakk om en avtale på tre år, ut 2014-sesongen.

Begge to var sterkt ønsket på Aspmyra.

TIL ble for øvrig enige med TUIL onsdag morgen om en kompensasjon for Kristiansen, som hadde ett år igjen av kontrakten.

Lysvoll er kontraktløs, og dermed trenger bare TIL å betale en utdanningskompensasjon - som skal ligge et sted mellom 100.000 og 200.000 kroner.

Lysvoll har overbevist for TUIL i Tromsdalen i år, og har intet mindre enn 30 scoringer for 2. divisjonslaget.

Det har gjort TIL interessert. Denne uka har Lysvoll trent med TIL, og Per-Mathias Høgmo og Agnar Christensen ble såpass imponert at TIL nå har signert spilleren.

- Glimt var veldig aktuelt

Han var også sterkt ønsket av Bodø/Glimt, i likhet med Ruben Kristiansen.

- Glimt var egentlig veldig aktuelt, jeg pratet mye med dem og var smigret av tilbudet - men jeg trives godt i Tromsø og har et nettverk her. Så var det selvfølgelig også viktig med sjansen til å være helprofesjonell i eliteserien. TIL ble et bedre valg for min del, sier Vegard Lysvoll til Nordlys.

Artikkeltags