Gå til sidens hovedinnhold

- Thomas er en av de beste rollemodellene

Artikkelen er over 7 år gammel

Hittil har Thomas Jacobsen spilt 7,5 sesonger for Glimts A-lag. I går skrev han under for to til.

– Det har tatt en stund. Vi har forhandlet lenge. Nå er vi i mål. Da er begge parter fornøyd, sier Thomas Jacobsen.

– Har du vurdert andre alternativ underveis?

– Når det går så lang tid må man tenke framover. Men førstevalget mitt har alltid vært her, understreker bodøværingen.

Stolt av klubben sin

Han er forberedt på at det kan bli en del utskiftninger i spillerstallen neste år, men har stor tro på at Jan Halvor Halvorsen vil komponere et slagkraftig lag også neste år.

– Som Bodø/Glimt-gutt er jeg stolt av å representere Glimt. Jeg er fortsatt motivert, og vil jeg være med og bidra. Målet er å spille i elleveren, og være med og bidra til at vi som lag tar noen steg, sier Jacobsen.

Vil forbedre seg

Eliteseriesesongen 2014 har gitt mersmak.

– Vi klarte oss, og det var målet. Vi har fått et år på baken flere av oss. Det kan vi kanskje dra nytte av neste år. Samtidig er jeg ikke veldig fornøyd med min egen sesong. Det håper jeg å kunne gjøre noe med neste sesong, sier han.

– Vi er veldig godt fornøyd med at Thomas Jacobsen har signert for to nye år. For det første på grunn av kvalitetene hans som spiller. Også er det gledelig at han er Bodø-gutt med lang fartstid i Glimt, sier Glimt-direktør Bjørn Tore Hansen.

«Hundreprosentspiller»

Jan Halvor Halvorsen er glad for at årets visekaptein fulgte kapteinens eksempel og signerte for nye år.

– Det var viktig for klubben å få ham på plass. Ruben og Thomas er to av de beste rollemodellene våre i forhold til hvordan vi ønsker å ha det både på banen og utenfor banen. Thomas er en anvendelig spiller, og han er en hundreprosentspiller, sier treneren.

Kommentarer til denne saken