Han var overhodet ikke kjent med at Hamoud ble hetset da Sarpsborg møtte Glimt sist helg, og reagerer kraftig på det som kom fram i Avisa Nordland.

Sterkt beklagelig

- Dette er fryktelig trist. Det er ikke slik vi ønsker å framstå som klubb. Vi fikk forbundets Fair play-pris for fjorårssesongen, og det var en grunn til vi gjorde det. Derfor vil jeg på det sterkeste beklage ovenfor Mounir Hamoud dersom han er utsatt for noe slikt på vår hjemmebane. Jeg har goså forsøkt å få kontakt med ham flere ganger i løpet av onsdag formiddag for å beklage direkte til ham, men har foreløpig ikke fått kontakt, sier Nilsen.

Han kommer til å ta saken videre internt i klubben.

- Både internt i styret og mot supporterklubben vår Fossekallen, sier Nilsen.

Tviler ikke

Han har ingen grunn til å tvile på det Hamoud har fortalt til Avisa Nordland, men har selv ikke hørt at det ble ropt mot Glimt-spilleren fra tribunen.

- Og uansett skal slikt ikke forekomme på vår hjemmebane. Dette tar vi på største alvor, slår Sarpsborgs sportslige leder fast.

Ikke fra Fossefallet

Leder i Fossefallet, Kjetil Fröne, sier til Dagbladet at Sarpsborg-supporterklubben har sjekket med en rekke av sine medlemmer. Ingen hørte hetsen mot Hamoud.

- Dette kom mest sannsynlig ikke fra oss. Hadde vi hørt det hadde vi kastet ut vedkommende på flekken. Vi har nulltoleranse på dette, sier Fröne til Dagbladet.

Han opplyser at supporterklubben har 400 medlemmer, og at det vanligvis er 2500 mennesker på hjemmekamper.

- Dette kan ha kommet fra andre deler av tribunen, sier supporterlederen.