Stig og Viljar klare for Glimt

Viljar Nordberg fikk proffkontrakt med Glimt.

Viljar Nordberg fikk proffkontrakt med Glimt. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Den ene er dobbelt så gammel som den andre. Sjekk Glimts to siste signeringer!

DEL

Som an.no tidligere har meldt har Glimt hentet inn Stig Johansen. Den gamle spisshelten - som runder 39 år om 14 dager - fikk mandag kontrakt ut sesongen.

- Som en unge!

"Selv om det er en stund siden han har spilt ønsker vi at Stig skal bidra med sine kvaliteter og spisskompetanse for å styrke laget offensivt. Videre vil han også bidra i vår spillerutvikling. Han vil bruke den første tiden i samråd med hovedtrener for å komme seg i tilfredsstillende form", heter det i pressemeldingen fra Glimt.

- Stig uttaler at han gleder seg som en unge. Han har nå 100% fokus på å trene seg opp og ønsker å bidra til at klubben i sitt hjerte kommer seg ut av den vanskelige tabellsituasjon. Han sier videre at hvis det viser seg at han ikke føler seg klar i løpet av noen uker vil han selv ta initiativ overfor klubbledelsen å avslutte denne kontrakten, opplyser Glimt.

Satser ungt

I tillegg signerte klubben unggutten Viljar Nordberg på proffkontrakt ut neste sesong. Angriperen som fylte 19 år i april scoret i sin andre kamp søndag.

Nordberg har inntil nå vært i en hospiteringsgruppe som har trent med A-laget noen dager i uken.

Det er et krav at klubben signerer en profesjonell kontrakt når en spiller har vært inne i tre obligatoriske seriekamper.

"Signeringen av Viljar er et ledd i klubbens ungdomssatsning. Viljar vurderes som svært lovende og er en spiller for fremtiden. Klubben er meget tilfreds at han blir en del av A-laget på permanent basis", heter det i pressmeldingen.

Begge signeringene er for 2011 finansiert av eksterne midler og det forutsettes at Glimt etter søknad til lisensnemda får godkjennelse til disse signeringer.

Kontraktene vil bli underskrevet hvis klubben får en godkjennelse ifra lisensnemda.

Artikkeltags