Gå til sidens hovedinnhold

Stig Johansen gjør comeback

Artikkelen er over 10 år gammel

Stig Johansen (38) gjør comeback i Bodø/Glimt. Si din mening!

Johansen fikk ikke fornyet kontrakten sin etter at han ble toppscorer i Glimt i 2009, sist de helgule var i eliteserien. Siden har det nærmest vært et folkekrav i Bodø at lofotingen måtte tilbake på laget.

Avisa Nordland vet at 38-åringen med 84 eliteseriemål på samvitigheten blir spilleklar for Glimt i løpet av denne uka. Siden Johansen ikke har vært innom noen annen klubb etter at han sluttet i Glimt, kan han gå rett inn på laget så snart han har skrevet kontrakt og skaffet seg lisens.

Såvidt Avisa Nordland kjenner til, får Stig Johansen en korttidskontrakt ut sesongen.

- Har vært i dialog

Stig Johansen bekrefter at han har vært i dialog med Glimt.

- Jeg prater jo med Glimt hver dag, men de siste dagene har det vært litt mer. Nå får vi vente å se hva resten av dagen vil bringe, sier Stig Johansen til Avisa Nordland.

Ingen i Bodø/Glimt vil foreløpig kommentere saken.

Hva synes du om at Glimt henter tilbake Stig Johansen? Tror du han vil lykkes i sitt comeback? Si din mening i kommentarfeltet under artikkelen!

Stig Johansen kommer fra Kabelvåg i Lofoten. Han kom til Bodø/Glimt første gang i 1995, men forsvant til Southampton allerede to år senere, etter tre år som toppscorer for Glimt. I 2002 kom han tilbake til Glimt etter å ha vært innom også Bristol City og Helsingborg, der han ble svensk seriemester og også spilte i Champions League. Johansen har også spilt tre landskamper for Norge.