Gå til sidens hovedinnhold

Stensaas ikke til Bodø/Glimt

Artikkelen er over 13 år gammel

Ståle Stensaas og Stig Johansen blir ikke lagkamerater i Glimt neste sesong.

Ståle Stensaas blir ikke Kåre Ingebrigtsens assistenttrener i Bodø/Glimt.

– Nei, han er ikke lenger i bildet. Jeg skal samtale med et par andre navn, og regner med å ha noe klart i slutten av uka, sier Kåre Ingebrigtsen til Avisa Nordland.

Null nytt.

Da Kåre Ingebrigtsen ble ansatt som ny hovedtrener i Glimt i høst, ble det tidlig klart at hans tidligere lagkamerat i Rosenborg, Ståle Stensaas, var førsteønsket som assistenttrener. Stensaas som nå spiller for Lyn, var ikke uinteressert i å bli med Ingebrigtsen nordover, men brikkene falt aldri helt på plass. Blant annet hadde kona, Trine Nordgård Stensaas, mer lyst til å spille i Champions League med Røa enn for Grand i 1. divisjon.

– Hva med nye spillere, Ingebrigtsen? Har du fortsatt kontakt med for eksempel Jan Derek Sørensen?

– Jeg kommenterer ikke konkrete navn før vi har en avtale i havn. Det er best slik, sier Ingebrigtsen.

Mot Rosenborg.

Nytreneren begynner i bodøjobben etter nyttår. Etter to og ei halv uke med trening i Nordlandshallen skal Glimt spille vinterens første treningskamp søndag 20. januar mot 2. divisjonslaget Mo IL i Nordlandshallen.

Fem dager senere blir det trolig mer alvor. Da skal Glimt til Abrahallen utenfor Trondheim og møte Rosenborg. Deretter blir det ei enda lengre reise den 6. februar. Da drar det ferske eliteserielaget til to ukers treningsleir i Thailand hvor Glimt håper på å få til en treningskamp mot det thailandske landslaget.

Thailand er nummer 121 på FIFA-rankingen, klemt inne mellom Jemen over og Liechtenstein under på lista. Sist Glimt møtte internasjonal motstander på dette nivået, var i 1999 da Glimt slo Vaduz fra Liechtenstein 1- 0 og 2-1 i 1. runde av UEFA-cupen. Tom Kåre Staurvik og Bengt Sæternes (2) laget målene.