Ferdig i Glimt

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Nemanja Mladenovic er ferdig i Glimt. Partene er enige om å terminere kontrakten med umiddelbar virkning.

Det opplyser klubben i en pressemelding torsdag.

- Dette var det beste for begge parter da det dessverre ikke fungerte som vi håpet, sier Håvard Sakariassen til glimt.no.

24-åringen har slitt med å finne seg til rette i klubben og står med tre kamper hvor alle har vært innhopp.

- Jeg har hatt en fin tid i klubben og byen. Dessverre fungerte det ikke for meg på banen og da er den beste løsningen å terminere kontrakten, sier Mladenovic.

Serberen kom til klubben i vinter og skrev under på en kontrakt som bant ham til de helgule ut 2019-sesongen. Høyrevingen kom fra FK Metalac Gornji Milanovac.

Han fikk en flying start ved å score i debuten mot Elverum i april, men har kun fått tre innhopp i OBOS-ligaen. Han startet samtlige av de tre cupkampene i vår mot henholdsvis Fauske/Sprint, Sortland og Elverum.

- Det er veldig leit at jeg ikke fikk det til på banen. Jeg hadde virkelig lyst til å hjelpe klubben tilbake til Eliteserien. Dessverre er det sånn livet er noen ganger. Jeg respekterer alle i klubben og avgjørelsene som er tatt, sier han, og forsikrer om at han kommer til å følge Glimt i tiden videre.

- Jeg gleder meg til å følge Glimt, jeg er sikker på at klubben ville ta steget tilbake og at de som er igjen i klubben vil gjøre en veldig god jobb, sier høyrevingen.

Artikkeltags