Se høydepunktene fra Aspmyra

Artikkelen er over 8 år gammel

(Glimt-TUIL 3-2) Glimt vant hjemmekampen mot Tromsdalen etter at Tommy Knarvik knallet inn seiersmålet på overtid. Se sammendrag fra kampen, bildeserie og videointervjuer.

DEL

Seieren satt langt inne på Aspmyra lørdag kveld, men Glimt vant til slutt 3-2 etter dramatiske sluttminutter.


Snytt for straffe

På overtid dro Ulrik Berglann seg elegant forbi på venstrekanten, og slo perfekt ut til Erlend Robertsen. En av Tromsdalens forsvarere kastet seg inn og blokkerte skuddet med hånda.

Hele Aspmyra ropte på straffe, men dommeren pekte på cornerflagget i stedet for ellevemetersmerket.

Avgjorde

Tommy Knarvik var høyst involvert i munnhuggeriet med dommeren etter straffesituasjonen, men endte opp med å bruke resten av energien på ellevil jubel.

Bare minuttet senere kom nemlig midtbanespilleren seg fri på hjørnet av 16-meteren, og banket ballen i nærmeste kryss flere minutter på overtid. Dermed sikret han de gulkledde sin andre hjemmeseier på rad.

Fornøyd

- Jeg var så forbannet når vi ikke fikk straffe, så det det føltes helt utrolig deilig å få den scoringen, sa en tydelig fornøyd Tommy Knarvik etter kampen.

Tilbake med scoring

Jim Johansen spilte sin første kamp fra start for sesongen og kvitterte med scoring.

- Det var godt å få spille litt igjen. Jeg trengte denne kampen, og jeg hadde troen på at jeg skulle score. Det var selvsagt veldig godt å gjøre det, sier Johansen, som gledet seg til å se målet i reprise.

- Jeg fikk ballen feilvendt og klarte å vende opp. Jeg så tidligere at keeperen sto litt langt ute. Jeg tenkte at det var mulig å curle den over han, og jeg traff veldig bra. Det blir artig å se den i reprise, for jeg tror at det var et fint mål, gliser Johansen, som ikke engang var med i troppen mot Hødd sist helg.

- Jeg har vært uheldig så langt. Jeg hadde en brukbar oppkjøring. Så fikk jeg en overtråkk uken før seriestart. Deretter fikk jeg en strekk i ryggen og ble syk. Det hadde vært bedre om det kom i januar. Jeg har ikke spilt en ordentlig kamp siden møtet med Mjølner for over en måned siden, sier Johansen.

Se sammendraget av kampen og videointervjuer fra kampen mot Tromsdalen.

Les mer om de dramatiske sluttminuttene i mandagens papirutgave av Avisa Nordland.

Artikkeltags