- Glimt er favoritter

Til Molde: Glimt-spillerne møter Molde på bortebane  før La Manga-oppholdet i februar.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Til Molde: Glimt-spillerne møter Molde på bortebane før La Manga-oppholdet i februar.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

AN+ i 2 måneder for kun 99,- Bestill her!

Bookmakerne har allerede sine oddslister ut og der er Bodø/Glimt seriefavoritter foran Start og Sandnes Ulf.

- Obosligaen ser veldig spennende ut i 2017. Her er det mange lag som vil satse og mange lag som har potensiale til å ta steget opp. Det er naturlig med Bodø/Glimt som seriefavoritter og hvis de unngår store utskiftninger så kommer de være det beste laget. Start har kunnet forberede seg på Obosligaen i lang tid, men har et mannskap som bør bite bra i fra seg. Likevel møter de tøff konkurranse fra lokalrival Jerv og kanskje Arendal også stikker kjepper i hjulene, sier markedssjef Daniel Vassbund fra NordicBet.com.

Vinneroddsen på Bodø/Glimt er 2.50, mens Start gir 4 i odds.

Bak nedrykkslagene fra Tippeligaen følger fem hete lag.

- Sandnes Ulf og Mjøndalen har begge ressurser og mannskap til å være med i toppen. Jerv har vært nære to år på rad og kommer være i toppen i 2017 også. Dessuten er Kongsvinger og Fredrikstad to lag med historie og potensiale til å kjempe om en Tippeligaplass med full klaff i vinter, sier Daniel Vassbund.

NordicBet tipper trioen Strømmen, Ranheim og Åsane i midten av tabellen, mens Ullensaker/Kisa og Levanger tippes i bunnen med de fire nyopprykkede lagene.

- Og her føler vi oss trygge på en nykommer overrasker. Det blir ikke fire nyopprykkede lag ned, men så gjenstår det å se i vinter hvem som er best rustet. Stalltipset nå er at Tromsdalen og Arendal er best av nykommerne, avslutter Daniel Vassbund.

Vinnerodds Obosligaen fra NordicBet.com:

Bodø/Glimt        2.50

Start                      4.40

Sandnes Ulf        5.00

Mjøndalen          7.00

Jerv                        8.00

Kongsvinger       10.00

Fredrikstad         14.50

Strømmen          35.00

Ranheim              100.00

Åsane                   100.00

Ullensaker Kisa 125.00

Levanger             125.00

Tromsdalen        175.00

Arendal                                175.00

Florø                      175.00

Elverum               225.00

Artikkeltags