Gå til sidens hovedinnhold

Rørvik har spilt 14 strake kamper uten tap

Artikkelen er over 16 år gammel

Se opp, Glimt: Rørvik har spilt 14 kamper på rad uten tap!

Laget fra nordvestkysten i Nord-Trøndelag har faktisk ikke tapt en eneste kamp i 2004.

Dette inkluderer serie- og cupkamper samt treningskamper. I dag møter 3. divisjonslaget Bodø/Glimt på Rørvik kunstgress, en syv år gammel, men etter sigende god bane. Foranledningen er 1. runde i NM-cupen.

Slo ut Stålkam.

Rørvik har allerede en nordnorsk skalp i sitt cupbelte. I første kvalifiseringsrunde ble trønderne sent til Mo i Rana hvor de til manges overraskelse slo divisjonskollega Stålkameratene hele 5-2. Dermed ble det hjemmekamp i andre kvalikrunde, og nå ble mer kjente Stjørdals/Blink slått 5-3 etter ekstraomganger og straffesparkkonurranse.

Den lokale 3. divisjon er såvidt kommet i gang, men Rørvik har allerede markert seg. Hjemme på eget kunstgress vant laget 5-0 over Beistad.

Håper på folkefest.

Rørvik har ingen kjente spillere bortsett fra spillende trener Gunnar Hemming. Selv om han har spilt litt for Steinkjer, er det ikke fra fotballbanen Hemming er kjent. Derimot er det kanskje noen som har sett han i reality-serien "Fear Factor" på TV3 hvor deltakerne blant annet tygger i seg biller og larver.

– For oss var det en gavepakke å få Bodø/Glimt i cupen. Bare Rosenborg hadde vært gjevere. Vi håper på over 1000 tilskuere og gleder oss, sier Hemming.

4021 innbyggere.

Rørvik er kommunesenter i Vikna kommune i ytre Namdal med 4021 innbyggere. Dit kan du komme deg med bil fra Grong eller med Widerøes til Rørvik Lufthavn.

Glimt foretrekker imidlertid å reise hjem i dag med hurtigruta som anløper Rørvik på kveldstid både på sør og nord.

Øvrige nordnorske 1. rundekamper:

Lofoten-Vesterålen
Nidelv-Mo
Skarp-Alta
Harstad-Narvik
Salangen-Lyn
Bossekop-Tromsø