Gå til sidens hovedinnhold

- Rekordsvakt av Glimt

Artikkelen er over 12 år gammel

Kåre Ingebrigtsen var slett ikke fornøyd med å gå fra 2-0 til 2-3 mot Aasmund Bjørkan og Alta. Vi fulgte kampen.

Glimt-sjefen tror ikke han har sett en svakere utgave av Bodø/Glimt, etter at han overtok treneransvaret i klubben foran 2008-sesongen.

- Dette er den dårligste kampen vi har prestert etter at jeg kom til klubben. Vi var ikke på stasjon i det hele tatt. Vi var forferdelig upresis i pasningsspillet. Vi var ganske enkelt veldig dårlig og tapte fullt fortjent, oppsummerer en meget skuffet Kåre Ingebrigtsen.

Eneste trøsten hans er at vi fortsatt befinner oss i januar.

- Vi må ta lærdom av dette. Hvis ikke har vi trøbbel. Vi må innse at vi ikke er Real Madrid. Det lå ingen innsats i bunnen denne gang. Vi trodde ikke vi trengte å løpe. I slike tilfeller er samtlige lag gode nok til å slå oss. Dette var en god og viktig påminnelse for hele gjengen. For Alta var dette en cupfinale, mens vi ikke var i nærheten av å være klar til kamp, slår Glimt-treneren fast.

Humøret ble ikke bedre av at spillerne hans slapp inn to mål på dødball. Og er det noe Glimt må bli bedre på i 2009-sesongen, så er det på nettopp dødballer imot.

- Jeg er veldig lite fornøyd med at vi slapp inn to dødballscoringer. Jeg ser likevel at baklengsmålene kom som en konsekvens av alt jeg tidligere har nevnt. Vi var ikke på hogget i noen situasjoner, men Alta-spillerne var tent og motivert i samtlige, påpeker trønderen.

an.no gir deg de viktigste hendelsene fra kampen fra klokka 15.00.

Til treningskampen mot 1.divisjonslaget Alta valgte Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen å sette opp følgende lagoppstilling:

Jonas Ueland Kolstad - Mounir Hamoud, Alo Bärengrub, Per Verner Rønning, Willis Forko - Anders Ågnes Konradsen, Olav Råstad, Thomas Rønning - Trond Fredrik Ludvigsen, Stefan Johansen, Jan-Derek Sørensen.