Opereres trolig mandag

Stian Theting måtte forlate banen tidlig etter å ha pådratt seg en hodeskade.

Stian Theting måtte forlate banen tidlig etter å ha pådratt seg en hodeskade. Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Bodø/Glimts Stian Theting opereres trolig i dag etter at han pådro seg flere brudd i ansiktet i kampen mot Stabæk.

DEL

Knappe fem minutter ut i kampen gikk Glimts Stian Theting og Willis Forko opp i samme duell inne i eget felt. Begge ble liggende i flere minutter, og måtte ha hjelp fra Glimts medisinske apparat. Sammenstøtet førte også til at Theting ikke klarte å fortsette kampen, og ble erstattet av Alo Bärengrub.

Flere brudd

Theting ble etter uhellet sendt til Nordlandssykehuset for nærmere sjekk.

- Jeg har pådratt meg 5-6 brudd i ansiktet. Jeg aner ikke hva som skjedde. Det eneste jeg vet er at jeg har forferdelig vondt nå. Jeg skal tilbake til sykehuset i morgen, så får vi se om det blir operasjon. Jeg vet ikke, sier Stian Theting til an.no etter kampen.

I følge Avisa Nordland mandag blir trolig Theting operert for skadene han har pådratt seg i løpet av dagen i dag.

Vet ikke hvor lenge han blir ute

- De snakket om det ja. Jeg vet ikke sikkert, men jeg regner med at jeg må opereres. Jeg har ikke anelse om hvor lenge jeg blir borte fra fotballen, sier Stian Theting til Avisa Nordland om sannsynligheten for at det blir operasjon allerede dagen etter kampen.

Helt på slutten av første omgang måtte også Birkir Bjarnason gi seg etter å ha pådratt seg en skade. Inn for ham kom Thomas Rønning fra start i andre omgang.

Bjarnasson-avklaring mandag

Ifølge rapportene etterpå var det snakk om et overtråkk for Bjarnason. Hvor alvorlig skaden er, får han ikke vite før han blir undersøkt mandag.

Les mer om kampen mellom Bodø/Glimt og Stabæk i papirutgaven av Avisa Nordland mandag. Se også Glimt-magasinet på AN Nyheter klokken 17.30 og 18.30.

Artikkeltags