Ønsker Glimt-jobben

På vent. Cato Hansen tok Glimt til en nye trepoenger i helga, og har lyst på trenerjobben på permanent basis. Foto: Eirik Førde

På vent. Cato Hansen tok Glimt til en nye trepoenger i helga, og har lyst på trenerjobben på permanent basis. Foto: Eirik Førde

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Gammel Glimt-kjempe blir gjerne Kåre Ingebrigtsens erstatter.

DEL

Etter en miserabel sesongstart, virker det nå å ha løsnet for alvor for Glimt.

Ni poeng på de tre siste kampene, og seier i begge kampene med Cato Hansen ved roret. En rolle han gjerne fortsetter i, men ennå vet han lite om hva slags planer klubbledelsen har.

- Jeg vet ikke noe mer enn at jeg er trener inntil videre. Nå er både direktør og styreleder på ferie, så jeg vil tippe det blir å skje noe så snart de kommer tilbake, sier Hansen.

To alternativer?

Det meste tyder på at ledelsen i lengre tid har hatt en plan om å få Tom-Kåre Staurvik inn som hovedtrener.

Men også Cato Hansen har lyst på jobben.

- Når det skal gjøres et valg, så håper jeg jo at jeg har gjort en god nok jobb til å bli vurdert, sier Hansen.

Stress

- Seks poeng på to kamper er vel en brukbar søknad?

- Jeg opplever at spillerne svarer på det jeg prøver å få til, og alt jeg kan gjøre er å stå på, og sørge for at vi fortsetter å plukke poeng, sier Hansen som ikke tror klubbledelsen har det veldig travelt med trenerspørsmålet.

- Jeg tror ikke de stresser så mye nå som det går såpass bra sportslig. Men det blir nok en avklaring om ikke veldig lenge likevel.

Godt nok?

I løpet av de kommende dagene vil klubbledelsen være tilbake fra ferie, men Hansen vil ikke spekulere i om det vil komme en avgjørelse angående trenerspørsmålet innen Hønefoss-kampen.

- Det eneste jeg kan si, er at jeg kunne tenke meg å få fortsette. Jeg har erfaringen og den høyeste trenerutdannelsen. Så får andre vurdere om det sammen med resultatene er godt nok til at jeg får fortsette, sier Hansen.

  • Hvem ønsker du som Glimt-trener? Si din mening i kommentarfeltet under.

Artikkeltags