Nye 200.000 til Glimt

Både spillere og supportere kan juble over nye 200.000 kroner til Glimt fra grasrotandelen.

Både spillere og supportere kan juble over nye 200.000 kroner til Glimt fra grasrotandelen. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Grasrotandelen har rundet 100 millioner kroner i opptjente midler til frivillige lag og organisasjoner. 1. september blir det på nytt delt ut penger, og Glimt får 200.000 kroner inn på kontoen.

DEL

– Det at vi runder 100 millioner kroner er en milepæl for Grasrotandelen, og vi gleder oss til neste utbetaling, sier administrerende direktør Torbjørn Almlid i Norsk Tipping.

Fem prosent

Siden første mars i år har spillerne hos Norsk Tipping hatt mulighet til å finne seg en grasrotgiver som får inntil fem prosent av det de spiller for. Til nå har nær 400.000 spillere bidratt med 100 millioner grasrotkroner til lag, foreninger og frivillige organisasjoner landet over.

Bodø/Glimt har sammen med Vålerenga vært mest populær blant tipperne, og ved forrige utbetaling kunne klubben bokføre over 300.000 ubudsjetterte kroner.

Også ved neste utbetaling er Glimt blant tippernes favoritter, noe som gir nye 200.000 kroner inn i en slunken klubbkasse.

Delta i Glimtdebatten her

- Vinn/vinn-situasjon

4 av 5 spillere hos Norsk Tipping har ennå til gode å finne seg en grasrotmottaker. Det kan de gjøre helt kostnadsfritt hos hvilken som helst kommisjonær, via mobilen eller på grasrotandelen.no.

- Det koster det samme å spille som før, men litt av innsatsen går direkte til et lag eller en forening – uten at muligheten for å vinne eller premiene blir mindre. Vi mener grasrotandelen er en vinn-vinn-situasjon for både spillere og grasrotmottakere, sier Almlid.

I 2009 har Grasrotandelen tilbakevirkende kraft. Det vil si at det genereres grasrotmidler av alt spilleren har spilt for fra 1.januar, uansett når spilleren knytter seg til ordningen.

Artikkeltags