Jan Halvor Halvorsen har benyttet ferieuken på Tenerife fornuftig. Først ble kontrakten forlenget med Jim Johansen. Deretter ble de helgule enig med Dane Richards. Nå er også Zarek Valentin klar for fortsatt spill på Aspmyra.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha fått på plass Valentin. Han leverte en meget god første sesong for oss. Såpass god at flere eliteserieklubber har fått opp øynene for ham. Nå er han klar for oss, og det var veldig viktig, slår Glimt-treneren fast.

Hjemme på ferie

Zarek Valentin, som nå er på ferie hjemme i USA, har signert en ny toårskontrakt. Alle papirer i forbindelse med overgangen er signert.

- Vi fikk de siste underskriftene i natt og i morgentimene i dag. Valentin blir Glimt-spiller ut 2015-sesongen, bekrefter Glimt-direktør, Bjørn Tore Hansen.

For trener Halvorsens del har ferieuka på Tenerife bydd på mer enn bare ferie.

- Jeg er heldigvis tidlig oppe om morgenen. Dermed har jeg tatt en del telefoner før de andre har stått opp, smiler han.

- Det har kanskje blitt noen telefoner midt på dagen og på kvelden også?

- Joda, jeg skal innrømme det.

- Hvorfor er du så fornøyd med å ha sikret deg Zarek Valetin i to sesonger til?

- Han er en backtype som passer vår måte å spille på veldig godt. Jeg vil ha offensive sidebacker, og det får vi med Valentin. I tillegg er han en flott type også utenfor banen. Han har funnet seg veldig godt til rette i Bodø. Han trives i laget og i byen. Nå har vi fått forlenget kontrakten med tre spillere vi ville ha med videre. Det er veldig bra, slår Halvorsen fast.

Intensiverer jakten

Nå intensiverer de helgule jakten på forsterkninger utenfra. Glimt-bossen holder kortene tett til brystet angående hvem de jobber med.

- Jeg vil ikke at de andre klubbene skal vite hva vi holder på med. Sånn er det bare, sier han.