Ny spiss til Glimt

Glimt-trener Cato Hansen styrker troppen.

Glimt-trener Cato Hansen styrker troppen. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Bodø/Glimts trener Cato Hansen styrker troppen og henter Byåsens midtspiss, Torgeir Dahle (27).

DEL

Trønderen takket for noen minutter siden ja til tilbudet fra de helgule.

– Vi har mistet Håvard Sakariassen og Trond Fredrik Ludvigsen underveis. I tillegg er Stig Johansen skadet. Høsten blir lang og tøff med skader og karantener. Den eneste plassen på laget vi mangler konkurranse, er på nettopp spissplassen. Derfor henter vi Torgeir Dahle, forklarer Glimt-trener, Cato Hansen.

Vinn-vinn-situasjon

Dahle skal spille for Glimt ut 2011-sesongen. De helgule har opsjon på å forlenge med trønderen etter sesongen.

– Det er en vinn-vinn-situasjon for alle parter. Dahle får prøvd seg som proffspiller for å se om han trives med det, og vi får vurdert på en best mulig måte om han er en spiller å satse på utover denne sesongen, sier Glimt-treneren.

Har blomstret i Byåsen

Torgeir Dahle har spilt for Byåsen siden 2004. Denne sesongen har han blomstret skikkelig på topp i angrepet til trønderne.

Mot storebror Rosenborg i cupen scoret Dahle 1-0-målet, og han holdt lekestue med Rosenborg-forsvaret så lange kreftene holdt.

Rosenborg utlignet på overtid og vant greit i ekstraomgangene, etter at Byåsen spilte med to mann mindre på banen i tilleggstiden.

Før møtet med Rosenborg sendte Byåsen HamKam hodestups ut av cupen på Briskeby. Trønderne vant 4-3, etter at Torgeir Dahle scoret tre av målene.

11 seriemål til nå i år

Så langt i sesongen står den nye Glimt-spissen bokført med 11 seriemål og ni målgivende pasninger i 2. divisjon avdeling 1.

Bydelsklubben fra Trondheim ligger midt på tabellen.

Artikkeltags