Jan Halvor Halvorsen skulle egentlig ha blitt presentert som Glimt-trener klokken 18:30, men et forsinket fly gjør at pressekonferansen har blitt utsatt til ca. 19:15.

Den nye Glimt-treneren skulle ha ankommet Bodø rundt klokken 18:00. I stedet var han først på plass i sin nye hjemby like før klokken 19:00. Det gjør at pressekonferansen har blitt utsatt.

an.no beklager trøbbel med live-sendingen!

Flyet til Bodø ble forsinket som følge av flere hendelser i Trondheim. Først ble all trafikk inn mot Værnes stoppet i en periode, som følge av en dødsulykke i Væretunnellen på E6. Senere måtte også et fly nødlande på Værnes

Pressekonferansen måtte derfor utsettes i påvente av at Halvorsen skal komme seg til Bodø.

Trolig vil pressekonferansen bli avholdt ca. 19:15.

Trolig vil det bli enda en utsettelse, etter som at Halvorsens fly hadde avgang fra Trondheim klokken 18:30. At pressekonferansen skal holdes klokken 19:00 som opplyst kan bli vanskelig når Glimt-treneren først lander i Bodø klokken 19:15.

Treårskontrakt

Jan Halvor Halvorsen har kommet til enighet med Glimt om en treårskontrakt og Bamble-mannen med en fortid i Start-, Sogndal og GIF Sundsvall uttaler i en pressemelding at han er fornøyd med å bli Glimt-trener.

- Jeg er veldig godt fornøyd. Klubbens profil og ambisjoner passer veldig godt med mine tanker. Jeg ønsker å bidra til at flere lokale unge gutter tar steget opp på det høyeste nivået, sier Halvorsen.

Godt fornøyd

Direktør i Bodø/Glimt, Bjørn Tore Hansen, er strålende fornøyd med å få en ny Glimt-trener på plass.

- Hva er årsaken til at dere valgte nettopp Jan Halvor Halvorsen?

- Han har en bred erfaring og har vist seg å være flink med yngre spillere. I tillegg er han en lederskikkelse med klar og tydelig spillestil.

Hvem som blir ny assistenttrener vil han imidlertid ikke si så mye om.

- Vi skal bruke de neste dagene på å finne det ut. Jan Halvor selv vil være svært delaktig når vi bestemmer oss hvor hvem som blir assistenttrener, sier Hansen.

Aasmund Bjørkan kan være et alternativ som Halvorsens høyre hånd. Selv utelukker han ikke en rolle som assistenttrener.

Ny trener.

Klubben vil holde en pressekonferanse på Aspmyra klokken 19:00, opplyser Glimt.

En av disse fem blir presentert onsdag kveld.

Etter det an.no kjenner til er det Jan Halvor Halvorsen som vil bli presentert som Glimts nye hovedtrener.

Han kommer fra USA hvor han var trener for New York Red Bulls med blant andre Thierry Henry.

an.no vil følge pressekonferansen live fra klokken 19:00.